Matematična konferenca KUPM 2018

V zraku se že čuti napeto pričakovanje: približuje se 4. mednarodna konferenca o učenju in poučevanju matematike (KUPM 2018), ki bo potekala 27. in 28. junija 2018 v Kongresnem centru Laško.

Vabimo vas, da si na povezavi https://www.zrss.si/kupm2018/ ogledate spletno stran konference KUPM 2018. V zavihku Program so že objavljeni plenarni predavatelji, ki vas bodo popeljali skozi temeljne vsebine konference:

  • Učenje in poučevanje matematike s preiskovanjem (Inquiry Based Mathematics Education – IBME),
  • Algebra,
  • Odnos do učenja in poučevanja matematike.

Če ste se slučajno pozabili prijaviti, bi vas radi opomnili, da prijave zbiramo le še do petka, 25. 5. 2018. Na konferenco se prijavite dvakrat: v aplikaciji Katis in na spletni strani konference KUPM v zavihku Prijava. Konferenca je brez kotizacije. Pohitite, predenj se zapolnijo vsa prosta mesta. Recenzijski odbor konference KUPM 2018 je že izbral prispevke, ki jih bodo avtorji predstavili na konferenci. Še zmeraj pa lahko sodelujete v spremljevalnem programu konference. Z vašimi učenci oziroma dijaki lahko do konca maja sodelujete na natečaju na razpisani temi:

  • »IVAN VIDAV–pomemben soustvarjalec matematike v Sloveniji«,
  • »ŽogoMatika«.

Več o natečaju in o sami konferenci najdete na spletni strani konference KUPM 2018, v novici na spletni strani ZRSŠ https://www.zrss.si/objava/nekaj-je-v-zraku-matematicna-konferenca-kupm-2018 , spremljajte pa tudi twiter #kupm, @matljub in facebook kupmzrss.

.

Veselimo se strokovnega srečanja in druženja z vami na konferenci KUPM.

Programski in organizacijski odbor konference KUPM 2018