Mreža znanja 2019: Vidimo se 4. in 5. decembra!

Konferenca Mreža znanja, ki že leta povezuje strokovnjake s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture, bo v letošnjem letu prvič potekala decembra.

4. in 5. decembra bomo sistemske vidike uporabe novih tehnologij in dobre prakse dela z njimi spoznavali na novi lokaciji. Gostili vas bomo v hotelu Austria Trend. Udeležba bo brezplačna, a bo število mest omejeno.

Priložnost za predstavitev inovativnih projektov

Prijave bomo odprli jeseni, tudi letos pa vas bomo pozvali, da na konferenci predstavite vaše prispevke in inovativne projekte, s katerimi bomo zvišali stopnjo zavedanja prednosti storitev IKT in spodbudili njihovo inovativno rabo.

V svojih koledarjih označite 4. in 5. december, saj Mreža znanja poleg zanimivih vsebin ponuja tudi veliko priložnosti za druženje z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci Arnesa. Z njimi lahko razpravljate o vaših pogledih na moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, polemizirate in predstavljate svoje predloge rešitev uporabe teh tehnologij.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite! V lanskem letu se je konference udeležilo več kot 400 strokovnjakov.

Vir: Arnes

One thought on “Mreža znanja 2019: Vidimo se 4. in 5. decembra!

  1. Igor L. Lipovšek
    14. 5. 2019 at 06:41

    Z veseljem. Tako kot vsako leto.
    Redko kje toliko novega in uporabnega na kupu.Edino – tak je občutek, premalo podmladka videvam. Čeprav: tudi vsakega učiteljskega IT-prvoborca je prijetno videti.
    Ampak od lepih spominov se ne da živeti. Sploh pa ne moreta od spominov šola in izobraževanje.