Podaljšan rok prijav za drugi nacionalni Kulturni bazar v regiji v Novi Gorici

Obveščamo vas, da je podaljšan rok za prijave na drugi nacionalni Kulturni bazar v regiji, ki bo potekal 4. decembra 2019 v Novi Gorici.

Če si želite izbrati program, ki bo najbolj ustrezal vašemu zanimanju in področju dela, vam priporočamo, da se prijavite čim prej, najpozneje pa do 20. novembra 2019.

Osrednja tema strokovnega usposabljanja Kulturni bazar v regiji je usmerjena v načrtni razvoj kulturno-umetnostne vzgoje (KUV) v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kulturnih ustanovah in lokalnih skupnostih ter v prepoznavanje prednosti, ki jih prinašata sodelovanje in partnersko povezovanje vseh treh deležnikov.

V celodnevnem programu, ki bo potekal v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica ter drugih kulturnih ustanovah v mestu, se bodo predstavila vsa področja kulture, spoznali bomo bogato ponudbo kulturnih ustanov iz vse Slovenije, s poudarkom na kulturnih ustanovah iz širše regije.

Udeležbo si zagotovite z e-prijavo na www.kulturnibazar.si, ki je vaša vstopnica na izbrane dogodke.  Udeležba je brezplačna.

Več informacij najdete na povezavi.

Lepo vas pozdravljajo,
Metka Sulič, regijska koordinatorka Kulturnega bazarja 2019 v Novi Gorici
Ana Petrovčič, nacionalna koordinatorka projekta Kulturni bazar
Nataša Bucik, nacionalna koordinatorka za KUV na MK
Nada Požar Matijašič, nacionalna koordinatorka za KUV na MIZŠ