Safe.si nagradni natečaj 2019/2020

V šolskem letu 2019/2020 je ponovno organiziran SAFE.SI nagradni natečaj za učence osnovnih šol vseh triad, ki bodo lahko sodelovali na različne načine – z likovnimi izdelki, stripi in videi.


Natečaj bo potekal v treh kategorijah:

  • Za 1. triado: SEJFKO USTVARJALNI NATEČAJ »Moji starši so spet na telefonu! Kaj naj naredim?«
  • Za 2. triado: SAFE.SI STRIP NATEČAJ »Moji starši so spet na telefonu! Kaj naj naredim?«
  • Za 3. triado: SAFE.SI VIDEO NATEČAJ »Ljubezen v digitalnem svetu«

Kdo lahko sodeluje?

Učenci na natečaju lahko sodelujejo kot posamezniki ali v skupini, ki jo lahko sestavlja največ šest učencev. Učenci oz. skupine učencev morajo svoje izdelke pripraviti pod vodstvom mentorja, ki je dolžan koordinirati delo (izpolniti spletno prijavnico, posredovati izdelek ipd.).

Prijava

Mentorji učence, ki se želijo pridružiti natečaju, prijavijo elektronsko preko spletne strani https://izobrazevanja.safe.si/natecaj. Rok za prijavo teme je 17.1.2020. Dodatna pojasnila po telefonu (01 5805 354).

Kdaj je zadnji rok za oddajo izdelkov?

Rok za oddajo izdelkov je 3.4.2020.

Kako oddati končni izdelek?

  • Osebno na naslov v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 5,
  • po navadni pošti na naslov: SAFE.SI, Fakulteta za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana,
  • po elektronski pošti na naslov info@safe.si oz. preko spletne strani WeTransfer natančna navodila za samo oddajo bomo objavili naknadno.

Tekmovalci oz. njihovi mentorji morajo izpolniti in skupaj z izdelkom oddati izjavo o avtorstvu in varovanju osebnih podatkov. Tekmovalni izdelki so avtorsko delo. V skladu z izjavo o avtorstvu morajo biti vsi navedeni kandidati, ki izdelek oddajo, tudi avtorji izdelka.

Vir in več podatkov: Safe.si