Kdo bo zastopal Slovenijo na Global Teacher Prize?

Vir: AmCham Slovenija

Projekt, ki širi dobro prakso učiteljev in učiteljic v slovenskih šolah, vodita nacionalna platforma Partnerstva za spremembe in AmCham Slovenija. Vir: AmCham Slovenija

V okviru projekta Učitelj sem! Učiteljica sem!, ki izpostavlja odlične zgodbe slovenskih učiteljic in učiteljev, ki s svojo inovativnostjo, predanostjo učencem in odgovornostjo pišejo izjemne zgodbe, bomo na zaključnem dogodku izbrali zmagovalca ali zmagovalko, ki se bo udeležil/-a svetovnega izbora za najboljšega učitelja Global Teacher Prize.

Dogodek, kjer se bo predstavilo vseh pet superfinalistk in superfinalistov, bo potekal v torek, 2. marca 2021, med 15.30 in 16.30. Organizatorji vabijo, da skupaj spoznate njihovo poslanstvo in pustite, da vas navdihnejo s svojo neizmerno energijo.

Superfinalisti so: Tanja Jankovič, OŠ Danile Kumar, Nina Jelen, OŠ Ivana Škvarče, Mladen Kopasić, OŠ Polje, Mateja Peršolja, OŠ Preserje pri Radomljah in Jože Senekovič, OŠ Bojana Ilicha.

Na dogodek, ki ga bo povezovala Anja Hlača Ferjančič, se je treba prijaviti. Povezavo na dogodek boste prejeli dan prej.

Do petka, 19. februarja 2021, poteka spletno glasovanje za vašega favorita med peterico najboljših. Svoj glas lahko oddate tukaj.

Projekt poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.