Vabilo na Tabor-seminar DUGS 2021 – Pohorje


Učitelje geografije v osnovnih in srednjih šolah vabimo na tabor, seminar DUGS, ki bo potekal 15. in 16. oktobra 2021 na območju Pohorja.
S taborom želimo na poseben način obeležiti začetek šolskega leta. V obliki neformalnega druženja se bodo na taboru odvijale različne delavnice, seminarji in diskusije, v obliki terenskega dela in ekskurzije pa bomo spoznali tudi območje Pohorja.
Pričetek: petek, 15. oktobra, ob 14.00
Zaključek: sobota, 16. oktobra, med 16.00 in 17:00.
V ceno kotizacije je zajeto: organizacija in izvedba tabora-seminarja, vodenje ekskurzije, vstopnina v muzej, seminarsko gradivo, topli napitki in prigrizki v pavzi ter pogostitev ob podelitvi priznanj DUGS. DUGS bo svojim članom kril stroške sobotnega kosila.
Če želite prejeti potrdilo o udeležbi, se morate prijaviti prek sistema Katis (plačnik šola ali kot samoplačnik). Za vse druge, ki bi želeli priti na tabor, je tretja možnost. Pišite na spodnji e-naslov in se bomo dogovorili.
Za sobotni terenski del (hoja, ogledi) potrebujete primerno obutev za hojo po ravnem terenu.
Udeležence prosimo še za sodelovanje v kratkem vprašalniku za potrebe tabora: https://1ka.arnes.si/a/28649 , ki ga izpolnite do 12. 10. 2021.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na naslovu: [email protected] ali [email protected].

Vabljeni!
Organizacijski odbor tabora