Zaključila se je deseta Mreža znanja

V torek, 23. novembra, se je začela deseta konferenca Mreža znanja. Najprej ste lahko v prenosu v živo prisluhnili strokovnemu posvetu z naslovom Digitalna edukacija: Kakšne kompetence omogočajo mladim uresničevanje digitalnih pravic?

V sredo, 24. novembra, smo dopoldan posvetili znanosti in raziskovanju, s posebnim sklopom z naslovom Od odprtih podatkov do inovacij. Po uradni otvoritvi ob 14. uri je bila pozornost namenjena komuniciranju znanosti v času epidemije in digitalizaciji izobraževanja. Govorili smo tudi varnosti sistema izdaje potrdil PCT in uporabi zaslonov pri otrocih.

Četrtek, 25. november, smo najprej obarvali z omrežji, novimi projekti ter novostmi, ki smo jih vključili v Arnesove storitve. Popoldanski termin smo namenili tistim, ki v praksi inovativno uporabljajo različne sodobne pristope in tehnologije, da znanje približajo učencem, dijakom in študentom.

V torek, 30. novembra, se je konferenca zaključila s seminarjem Moji podatki, moja stvar.

Vir: Arnes

3 thoughts on “Zaključila se je deseta Mreža znanja

 1. Danijel Korpar
  9. 12. 2021 at 20:00

  Zelo dobro speljana konferenca. Velika pohvala gre izboru predavateljev in tudi celotni ekipi, da smo lahko konferenco spremljali na daljavo.

 2. Darja Strah
  11. 12. 2021 at 15:51

  Res je bilo super, da smo lahko konferenco spremljali na daljavo. Predstavljeni so bili zanimivi primeri dobre prakse. Pohvala organizatorjem.

 3. Dragan
  12. 12. 2021 at 11:48

  Se strinjam s predhodnim komentarjem. Zelo dobra organizacija in izbira obravnavanih tem. Čestitke vsem sodelujočim pri izvedbi konference.