VABILO – 5. Nacionalna strokovna konferenca Kreativna učna okolja 2024

ŠCC

ŠCC

Že nekaj dni se je šušljalo, danes pa tudi uradno …Objavljamo razpis za sodelovanje na 5. Nacionalni strokovni konferenci Kreativna učna okolja 2024!
Konferenca s podnaslovom Kreativno učno okolje se začne pri meni, bo potekala 6. in 7. novembra 2024 v Kongresnem centru Rimske terme.
Na tokratni konferenci bomo iskali odgovore na vprašanja: ali se vloga učitelja zaradi družbenih sprememb in digitalizacije res spreminja? Bo nova vloga učitelja biti dober motivator? In kako zavrteti motivacijsko kolo učečih se? Kako biti kreativen, inovativen in prožen učitelj, ne le s pomočjo tehnologije, temveč tudi takrat, ko je čas za odklop? In kdaj je pravi čas za odklop? Ali znamo ustrezno vplivati na psihično in fizično počutje učečih se? Sodelavcev? In nenazadnje – znamo poskrbeti zase? Ponujamo vam priložnost, da s kolegi podelite svoje izkušnje in konkretne rešitve za vključevanje prave mere tehnologije v poučevanje, in hkrati načine, kako prepoznati in vplivati na počutje vseh deležnikov v vzgojno-izobraževalnem procesu.

Vabilo s podrobnimi informacijami se nahaja v priponki in na spletni strani konferenca.sc-celje.si.
Še nekaj ključnih datumov za vas:

  • prijavite se lahko do 20. 5. 2024:
  • prispevke sprejemamo do 14. 7. 2024:

Prišepnemo vam lahko tudi že ime prve uradne gostje konference. Nagovorila vas bo državna sekretarka Ministrstva za digitalno preobrazbo, univerzitetna predavateljica in inženirka leta 2019, dr. Aida Kamišalić Latifić.
Znova se veselimo sodelovanja in vas lepo pozdravljamo
Ekipa konference