Mednarodni eTwinning seminarji

eTwinning Facebook NOVO 2023 (5)

eTwinning Facebook NOVO 2023 (5)

Vabimo vas k prijavi na mednarodne eTwinning seminarje, ki so namenjeni osnovnošolskim in srednješolskim učiteljem, začetnikom in tistim, ki že imate izkušnje s sodelovanjem v eTwinning projektih.

  • Seminar »School Cooperation in Danube region« bo potekal od 12. do 14. junija 2024 v Kremsu v Avstriji. Namenjen je povezovanju učiteljev iz regije, izmenjavi izkušenj in praks in snovanju novih partnerstev in projektov.

Na voljo sta 2 mesti. Rok za prijavo je 17. maj 2024.

  • V Pragi na Češkem bo od 6. do 8. junija potekal kontaktni seminar, ki je v celoti namenjen mreženju, iskanju projektnih partnerjev in oblikovanju eTwinning projekta.

Na voljo sta 2 mesti. Rok za prijavo je 17. maj 2024.

  • Na Poljskem, v zdraviliškem mestu Jachranka, bo od 1. do 7. julija potekal seminar Trajnostna skrb za dobro počutje s pomočjo izobraževanja v naravi.

Seminar bo vsebinsko namenjen skrbi za dobro počutje, letni eTwinning temi. Poleg tega boste imeli tudi priložnost za mreženje in spoznavanje potencialnih projektnih partnerjev.

Na voljo sta 2 mesti. Rok za prijavo je 17. maj 2024.

Udeležba na seminarju je za vas brezplačna. Stroške namestitve in prehrane krije organizator seminarja, CMEPIUS pa krije stroške prevoza, dnevnic in prijavnine na seminar.

Izpolnjen prijavni obrazec pošljite na [email protected].

Prijavni obrazec

Pravila sofinanciranja

Pravočasno oddajte prijavo!

Dodaj odgovor