2. mednarodna konferenca “Digitrajni učitelj”

V kongresnem centru LifeClass Portorož bo 21. in 22. oktobra 2024 potekala 2. mednarodna konferenca »Digitrajni učitelj«. Tema konference je »Leto dni po ›velikem poku‹ umetne inteligence: Kje smo danes z izobraževanjem, trajnostnostjo in finančno pismenostjo? Kam in kako naprej?«.

Dogodek bo namenjen krepitvi digitalnih kompetenc, trajnostnega razvoja in finančne pismenosti pedagoških delavcev. Domači in tuji strokovnjaki bodo predstavili svoje raziskave in vpogled v uporabo digitalnih tehnologij ter umetne inteligence v izobraževanju.

Vsi zaposleni v vzgoji in izobraževanju ste vabljeni, da se pridružite in oblikujete prihodnost digitalnega izobraževanja. Več informacij in prijave bodo po poletnih počitnicah dostopne na www.digitrajni.si.

Digitrajni učitelj je inovativni projekt, financiran v okviru Mehanizma za okrevanje in odpornost in Next Generation EU s strani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, ki dviguje kompetentnost strokovnih delavcev v izobraževanju na področjih digitalne, trajnostne in finančne pismenosti ter vzpostavlja aktivne samoučeče se skupnosti. 

Dodaj odgovor